√отельний б≥знес


арактеристика д≥¤льност≥ ≥ функц≥ональн≥ обовТ¤зки
адм≥н≥стратора готелю (реферат)
орми орган≥зац≥њ прац≥ в п≥дприЇмствах готельного господарства (курсова)
ƒосл≥дженн¤ ≥ анал≥з витрат робочого часу прац≥вник≥в п≥дприЇмств ресторанного господарства (курсова)
 урортно-туристичний комплекс ”крањни. ќсновн≥ проблеми та перспективи (курсова)
ќсобливост≥ технолог≥чного процесу обслуговуванн¤ турист≥в по класу VIP (курсова)
екламно ≥нформац≥йна д≥¤льн≥сть у готельно-ресторанному б≥знес≥ (курсова)
ѕлануванн¤ пропускноњ спроможност≥ (на приклад≥ готелю Уƒ≥амантФ) (курсова)
ќсобливост≥ обслуговуванн¤ споживач≥в на п≥дприЇмствах громад¤нського харчуванн¤ готельних комплекс≥в де проживають ≥ноземн≥ туристи (на приклад≥ Ђготельного комплексу Ђ”крањнаїї) (курсова)
ерв≥руванн¤ стол≥в до проведенн¤ банкет≥в. „ай та кава (курсова)
јнал≥з еколого-економ≥чноњ ефективност≥ використанн¤ рекреац≥йних ресурс≥в (курсова)
ќрган≥зац≥¤ перевезень та обслуговуванн¤ турист≥в на зал≥зничному транспорт≥, засобах розм≥щенн¤ та харчуванн¤ (на приклад≥ туристичноњ ф≥рми ЂThalysї) (курсова)
ѕ≥дприЇмство готельного господарства ¤к важлива складова туристичноњ ≥ндустр≥њ (курсова)
ѕодача вин, шампанських та тютюнових вироб≥в (курсова)

¬сего выполнено работ по готельному б≥знесу: 13
Hosted by uCoz